Vijesti

Izašao je Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

U odnosu na kontroverzno lansiranje 2020., CD Projekt sjajan zaokret zaključit će danas izlaskom Phantom Liberty ekspanzije za Cyberpunk 2077. Većina svjetskih recenzenata, pa i naša Tina u FFA recenziji, slažu se po udijeljenim visokim ocjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phantom Liberty je, piše Tina, u mnogočemu bolji od bazne igre. Pisanje je ozbiljnije, kvaliteta popratnog sadržaja podsjeća na kultni The Witcher 3, a preinake u skill stablu čine sveukupno igranje još zabavnijim, budući da unose veću slobodu izgradnje lika i pristupa igranju. Vrijedi to i za baznu igru, jer ažuriranje 2.0 je besplatno, a popravlja puno toga, čak i tehničke prirode. Najviše ćete cijeniti pametniju policiju i NPC-eve općenito.

Radnja Phantom Liberty ekspanzije smještena je u Dogtown, novi predio Night Citya pod vlašću paravojne postrojbe. Ovaj špijunski triler V povezuje s predsjednikom Novih Sjedinjenih Američkih Država, Keanu Reeves vratio se kao Johnny Silverhand, a Idris Elba sjajno je odradio svoj debi kao agent Solomon Reed.

I launch trailer jako dobro uvodi u nova zbivanja, a dan izlaska Phantom Libertya je danas 26. 9. po cijeni od 30 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano