Vijesti

Izašao je prvi Modern Warfare battle royale gameplay i potvrđeno je – Warzone je F2P igra!

U skladu s posljednjim informacijama koje su sramežljivo stizale od streamera (pod velom anonimnosti) i koje su datamineri izvlačili iz fileova igre počeli su stizati prvi prikazi Warzonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama, embargo na Warzone dojmove od strane streamera koji su imali prilike igrati se spušta negdje danas, međutim, youtuber Chaos
zaletio se (što se Activisionu definitivno neće svidjeti) i postavio je svoje dojmove s gameplayem prije ostalih.

11:49 UPOZORENJE UREDNIKA: Originalni video uklonjen je s Youtubea, ali jedan hrabar čovjek postavio je backup. Javite nam u komentarima ako je video ispod ponovno uklonjen.

https://www.youtube.com/watch?v=mKOJfDf8K2E

Po točkama ćemo navesti sve što je Chaos hvalio ili kritizirao u ovom videu dugom preko 11 minuta. Primijetit ćete da je mnoštvo informacija koje su kao tračevi stizale i do prije pola godine istinito.

  • Warzone podržava do 150 igrača na jednoj mapi
  • Mapa je prekrasna, velika i raznolika. Nema “copy/paste” lokacija ali postoje lokacije koje će vam biti poznate iz nekih od kultnih mapa iz serijala
  • Prvi put kada umrete idete u zatvor, gdje se za povratak na mapu borite s drugim igračem 1 na 1. Pobjednik se vraća na mapu, a za gubitnika je igra gotova. Zanimljiv detalj je da dok čekate red na svoju borbu možete promatrati borbe drugih igrača na koje možete čak utjecati bacanjem kamenja koji mogu ozlijediti nekoga. Postoji više verzija zatvora.
  • Warzone je besplatan, odvojen je od Modern Warfarea i podržan je crossplay
  • Dostupna su vozila tipa kamioni, motori, helikopteri, neki od njih imaju montirane strojnice…
  • Armor je pojednostavljen, nema tri verzije kao u Blackoutu, ali armor se može podignuti na tri razine s “plateovima”
  • Lootanje je znatno brže i prirodniješto pridonosi čitavom tempu igre koji je izrazito visok
  • Zasad je moguće solo igranje i squadovi za 5 igrača
  • Killstreakove i dodatne spawnove moguće je kupiti na posebnim stanicama unutar igre (za virtualnu valutu koju skupljate unutar meča), pa u završnim “krugovima” zasad dolazi do pretjeranog kaosa s airstrikeovima. Prema Chaosu taj dio igre će trebati optimizirati

Iako nije službeno potvrđeno, danas tokom dana bismo trebali dobiti znatno više informacija od gomile ostalih streamera. A ako se informacije iz prošlog tjedna pokažu točnima, Warzone bismo mogli igrati već od sutra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano