Vijesti

Izašla je 2.0 zakrpa za Cyberpunk 2077 s korjenitim promjenama gotovo svih gameplay sistema

Tri godine nakon katastofalnog lansiranja, Cyberpunk 2077 spreman je na potpuni zaokret. Tako šest dana uoči izlaska Phantom Liberty ekspanzije već imamo recenzije koje ukazuju na velike promjene gameplaya, a kako Cyberpunk izgleda u svojoj novoj 2.0 izvedbi možete isprobati već sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, zakrpa je već izašla u baznoj igri. Uključuje novi sistem skillova i perkova, poboljšanu umjetnu inteligenciju NPC-eva, novi sustav policije, borbu vozilima, prerađen Netrunning i sveukupno gledamo više interakcije u samom Night Cityju.

Potpuno novi Cyberpunk rezerviran je samo za igrače na PC-u i novim konzolama, a promjena je u tolikom obujmu da CD Projekt Red preporuča igranje skroz ispočetka. Moguće je igrati i sa starim sejvom, međutim, ne postoji garancija da će sve raditi kako treba. Sve to kulminiralo je i većim zahtjevima na PC-u gdje će debitirati brojne tehničke promjene, a najzvučnija je ona u suradnji s Nvidiom na Path Ray Tracingu, gdje se refleksije generiraju iz apsolutno svakog izvora svjetlosti u igri, što je rezervirano samo za RTX40 seriju grafičkih kartica.

Vremena za upoznavanje imate do 26. 9. za kada je zakazano lansiranje Phantom Liberty ekspanzije, a koju ćete, sudeći po prvim recenzijama, morati zaigrati. Mi ekspanziju već igramo i naše dojmove čitat ćete negdje uoči izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano