Vijesti

Izašla je Forza Horizon 5 i odmah je zasjela na vrh najbolje ocjenjenih igara godine

Forza Horizon 5 izlazi danas i stigle su prve ocjene velikih svjetskih medija koje se slažu u jednom, rade se o dosad najposebnijem next-gen iskustvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 77 recenzija Forza Horizon 5 na Metacriticu drži prosjek ocjena od nevjerojatnih 91 što je postavlja na vrh ljestvice najbolje ocjenjenih igara ove godine. Slijedi je još jedna Microsoftova igra – Psychonauts 2, a TOP 5 zatvaraju Chicory: A Colorful Tale, Dusk i It Takes Two.

Primijetite kako su se pozicije preokrenule u prvoj godini next-gena, Sony je nestao s vrhova najbolje ocjenjenih igara, a na koja je kroz prethodnu generaciju bio praktički pretplaćen.

No vratimo se na FH5 koju je posebno nahvalio Digital Foundry. “Ovo je dosad tehnički najimpresivniji primjer cross-generacijske igre”, hvale je njihovi specijalisti.

IGN kaže da je ovo najbolja racing igra koju su ikada igrali uz popratnu 10/10 ocjenu. Game Informer uz 9,5 poručuje kako ih je Forza Horizon 5 impresionirala kao rijetko koja igra dosad, a GamesBeat uz ocjenu nižu od prosjeka zamjera primjetni pop-out objekada kod igranja u Perfromance modeu u 60 FPS-a na Xbox Series X.

Forza Horizon 5 izlazi danas na Xbox ONE/SS/SX konzolama i PC-ju i to bez dodatnog plaćanja za sve Game Pass pretplatnike. Ako vas ocjene nisu nabrijale, možda to napravi launch trailer iznad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano