Vijesti

Izašla je MGS Master kolekcija i već se spominje nova s MGS 4

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 izašao je danas i prvi igrači većinom se slažu s dojmovima recenzenata. Sadržajno sjajnu kolekciju donekle kvare tehnički problemi, premda je sve i više nego igrivo. Osim igrača, na svoje su došli i data mineri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mineri su iskopali reference na iduću kolekciju, pa se u fajlovima spominju Metal Gear Solid 4, 5 i Peace Walker. Ovaj slijed igara je i logičan u potencijalnoj narednoj kolekciji, koja je i više nego očekivana. Međutim, postoji nedoumica u svezi četvorke koja je još uvijek službeno dostupna samo na PlayStationu 3, premda smo nedavno saznali kako je MGS4 vrlo lako mogao biti i na Xboxu, samo da je postojao veći interes čelnika Microsofta.

PS3 ekskluziva potencijalno problematičnog koda

Još uvijek aktualna PlayStation ekskluziva tako bi nakon više od 15 godina to možda mogla prestati biti s izlaskom na Xboxu i PC-u. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi to Konami izveo s obzirom na prirodu igre i kompliciranu arhitekturu PS3, a svi znamo kako u posljednje vrijeme Konami i nije baš leglo talenta sposoban ili voljan uložiti dodatan trud u nekakvu optimizaciju.

Kako bilo, jako bismo voljeli vidjeti Snakeovu posljednju misiju i na modernim platformama, a jako lijepo zvuči i Peace Walker.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra