Vijesti

Izašle su prve recenzije za Star Wars Jedi: Survivor. Bolji je od Fallen Ordera, ali ima tehničkih problema

Dva dana uoči izlaska Star Wars Jedi: Survivora, EA i Respawn dopustili su objavu recenzija. Veliki svjetski mediji većinom su oduševljeni te se čini da je Jedi napravio bitan iskorak u odnosu na Fallen Order.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od 75% koliko je iznosio prosjek ocjena prethodnika, Jedi: Survivor naginje čvrstim devetkama, te na Open Criticu nakon 55 recenzija prosjek iznosi 86/100.

Univerzalno se hvale se sjajna priča i likovi, sistem napredovanja koji je, u odnosu na prethodnika, eliminirao backtracking, a kritiziraju performanse (na svim platformama) poput inkonzistentnog broja sličica u sekundi, pop-ina i zakašnjelog učitavanja tekstura, a uoči izlaska Jedi: Survivor nije imun ni na crasheve.

Unatoč tehničkim problemima, Survivor je jedna od najboljih Star Wars igara, smatra VGC uz maksimalnih 5 zvjezdica. Hvali se izvedba Camerona Monaghana kao Cala Kestisa, a osim Calove evolucije u svakom pogledu, VGC smatra kako su i drugi likovi odlično napisani.

Eurogamer naglašava kako se radi o zabavnoj igri, ali zamjera nedostatak fokusa. Dojam je kao da bi Survivoru bolje sjeo linearniji pristup.

Gamespot uz 8/10 navodi strah kao izvrsno implementiran stup radnje te potencira utjecaj istog na obje sukobljene strane, ali kritizira borbu koja bi bila zabavnija kada bi dopuštala korištenje više od dva stancea istovremeno.

Pregled recenzija zatvaramo s Game Informerom koji je najizdašniji s 9.25 od 10. Urednik zaključuje kako je Jedi:Survivor odlično uhvatio bit Star Warsa te to radi bolje od prethodnika u svakom mogućem pogledu.

Što kažete? Igra li se na launchu, nekada poslije, ili vas Star Wars Jedi: Survivor uopće ne zanima? Nova Kestisova avantura izlazi u petak 28. 4. na PC, PS5 i XSX/S.

ffa anketa

Hoćete li kupiti Star Wars Jedi: Survivor?

  • Da, ali nekada kasnije 70%
  • Da, day one 27%
  • Ne, ne zanima me 9%
Hvala ti 🎉

Igra

Povezano