Vijesti

Izdavač GTA ponovio: Iduće godine planiramo golemi rast zarade

Četiri ili pet puta godišnje, koliko izdavač Take-Two ima kvartalnih i godišnjih prezentacija financija svojim ulagačima, prometnulo se u najuzbudljivije događaje godine. Redovito se analiziraju brojke, seciraju citati, intepretira, razmatra i promatra nebi li se pronašla neka nova naznaka ili oznaka o GTA 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda ne navodeći konkretno GTA 6, Take-Two je još početkom ove godine prognozirao rekordne prihode za tu kompaniju u naredna dva kruga oko Sunca. Da budemo precizniji, prognozirao je to u 2025. fiskalnoj godini koja započinje prvog dana travnja 2024., a završava posljednjeg dana ožujka 2025.

Sada je u najnovijem izvještaju ponovio to isto. “I dalje smo uvjereni kako poslovanje pozicioniramo za značaji zaokret u fiskalnoj 2025. godini, za koju vjerujemo da će donijeti ​​nove rekordne razine operativnog prihoda”, poručio je čelnik Take-Two Strauss Zelnick. Da ponovimo, Take-Two je ranije najavio kako u tom periodu očekuje profit od preko 8 milijardi dolara, što je za nekoliko milijardi više nego inače, a znamo koja je jedina igra na svijetu sposobna ostvariti takav rezultat.

Da budemo precizniji, GTA 6 se očekuje najkasnije u ožujku 2025. A ni Rockstar ni Take-Two nemaju naviku izdavati svoje najveće igre tako rano u godini, stoga smo skloniji pretpostaviti period od konca ljeta do početka zime 2024. Dakle, GTA 6 zaista bi mogao izaći u narednih godinu i nekoliko mjeseci, što znači kako uskoro možemo očekivati i prvi konkretan trailer.

Ali s GTA nikada ne znate, posebno kada su odgode Rockstarovih igara postale sasvim normalna i očekivana stvar.

Igra

Povezano