Vijesti

Take-Two prognozom velikog prihoda planira GTA 6 u naredne dvije godine

Povodom kupnje Zynge, Rockstaru matični Take-Two otkrio je financijske planove za razdoblje pred nama koji skrivaju izlazak jednog gigantskog naslova do kraja 3. mjeseca 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Take-Two u fiskalnoj godini koja završava 31. 3. 2024. planira rast od 14%, što je golema brojka. Ekipa iz uvijek pouzdanog Axiosa kontaktirala je analitičare investicijske banke Jefferies, a koji tvrde da se rast takvog reda može planirati isključivo s nečim velikim.

Na isti način je otkriven i GTA 5

A što može biti veće od GTA 6? Ako pitate ekipu iz Jefferiesa – nitko! Kako su izračunali, za prognozu takvog rasta Take-Two mora planirati dodatnih 9 milijardi dolara prihoda. Ostvarivo jedino s izlaskom GTA 6.

Na isti način Take-Two je nagovijestio i izlazak GTA 5. Analitičari podsjećaju kako je kompanija na gotovo isti način planirala rast prihoda, koji se i poklopio s najavom i izlaskom novog GTA.

Poklapa se to i s izvještajem Toma Hendersona, a koji je prošlog ljeta javio kako se GTA 6 ne planira prije 2024, s čime se potvrdio i Jason Schreier, najpouzdaniji novinar u industriji. Po njemu, GTA 6 bit će smješten u moderno doba. Fokus će biti na Vice Cityju i njegovoj okolici, mapa će s vremenom evoluirati, a igrat će se s dva protagonista od kojih će jedan biti žensko.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano