Vijesti

Izgleda da će Nintendo Switch 2 tek u 2025.

U strahu od pada prodaje, Nintendo već godinu dana uporno demantira sve glasine o novoj konzoli. Analitičari su analizirali, a insajderi najavljivali – novi Switch će gotovo sigurno ove godine. Ma što ove godine? Ma u prvoj polovici 2024! Trebala je to biti sigurna stvar, ali izgleda da ništa od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će Switch 2 tek u 2025. prvo je sramežljivo prenio cijenjeni VGC, pa su “čuli” i u Eurogameru, potom je uslijedio i Bloomberg. Previše informacija i izvora da nebi bilo vjerodostojno. Valja podsjetiti, isti ti mediji ranije su gurali 2024., ali izgleda da se u Nintendu u međuvremenu nešto promijenilo.

Prije svega po pitanju igara. Hardver je navodno spreman, ali planirani launch naslovi nisu. Nintendo je velikim izdavačima ranije spominjao kraj 2024., a sada “ranu 2025.” godinu.

Dakle, novi Switch vjerojatno će preduhitriti Microsoft i Sony sa svojim generacijskim osvježenjima. Microsoft je prošlog tjedna potvrdio novu Xbox konzolu za blagdane, a PS5 Pro je javna tajna već neko vrijeme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano