Vijesti

Izgleda da igra Everywhere tvorca modernog GTA izlazi ove godine

Tvorac modernog GTA i Red Deada, Leslie Benzies, napustio je Rockstar 2016., osnovao vlastiti studio Build a Rocket Boy te prikupio desetke milijuna dolara investicija za igru imena Everywhere. Everywhere je u razvoju već više od 5 godina, teaser iz prošlog ljeta opisuje igru kao “novo iskustvo s više svjetova koji brišu granicu između stvarnosti i digitalnog svijeta”, a čini se da će ovo biti godina kada ćemo konačno konkretno otkriti o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da smo blizu potpunom otkrivanju Everywherea, a možda i konačnom izlasku ukazuje najnoviji tvit sa službenog profila igre.

Benzies je oko sebe okupio još nekolicinu veterana iz Rockstara, a mi jedva čekamo saznati kako će se točno igrati. Kroz teaser trailer izmjenjivali su se prizori različitih svjetova, od šumskih do pustinjskih i svemirskih. U još nekoliko prizora vidjeli smo jurnjavu automobila te napucavanje u stilu Fortnitea, a trailer je zaključen nešto ozbiljnijim scenama koje je teško objasniti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano