Vijesti

Izgleda da je Call of Duty: Vanguard u problemima i možda neće izaći ove godine, ali zato hoće remasterirani MW2 multiplayer

Znate li kada neku glasinu možete smatrati točnom. Onda kada je oštećeni krene uklanjati s interneta. To je upravo ono što Activision radi s glasinama za remasterirani Modern Warfare 2 multiplayer, a koji bismo navodno trebali dobiti kao naknadu za okrnjeni WW2 Vanguard koji neće biti spreman za kraj godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su se internetom raširile dvije glasine koje dijele isto uporište. Nadolazeći Call of Duty: Vanguard (koji se vraća u Drugi svjetski rat) navodno ima problema s razvojem te će ga Activision izdati okrnjenoga ili će ga čak odgoditi.

Da Vanguard ima problema s razvojem nebi trebalo čuditi apsolutno nikog. Luđački ritam izdavanja Call of Duty igara Sledgehammer studiju nije ostavio previše vremena za razvoj. Sledgehammer je punim kapacitetom asistirao na Modern Warfareu iz 2019. te Black Ops Cold Waru iz prošle godine, a sada bi u manje od godine dana pogođeni pandemijom trebali izdati vlastitu igru.

Treyarch je 2018. zbog luđačkog ritma trebao kompletno izbaciti kampanju, a prilično je izvjesno da bi se slično moglo dogoditi i s Vanguardom. Vjerojatno i gore.

Activision navodno ima dvije solucije:

  1. Vratiti u život Modern Warfare s novim sadržajem i next-gen patchom
  2. Izbaciti remasterirani Modern Warfare 2 multiplayer

Jedno i drugo ili čak oboje igrače bi trebalo zadovoljiti dok Vanguard ne bude spreman za izlazak. Podsjetimo kako je Activision prošle godine izdao remasterirani Modern Warfare 2, ali samo kampanju.

I vratimo se sada na Activisionovo uklanjanje s interneta. Uz pomoć DMCA uklanjaju s interneta MW2 remasterd multiplayer glasine. Imao Vanguard problema u razvoju ili ne, sasvim je jasno kako remasterirani MW2 postoji. Activision je posljednjih godina izdavao remasterirane naslove negdje u ovo vrijeme, a kada ćemo igrati remasterirani multiplayer MW2 tek ćemo saznati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano