Vijesti

Izgleda da je God of War Ragnarok PS5 ekskluziva, a Ragnarok mu je vjerojatno i službeno ime

Početkom jeseni prošle godine dobili smo prvi i zasad jedini prikaz novog God of Wara. Prikaz je ustvari teaser koji ne otkriva ništa osim toga kako je nastavak u razvoju, a Ragnarok je čitavo vrijeme bilo kodno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony u prezentaciji za investitore tvrdi kako će PS5 imati najbolju post-launch podršku ikada, a posebno je istaknut novi God of War. Ujedno je ovo i prvi put da je prikazan logotip. Ragnarok je ispisano istim fontom kao i prošle godine, a stil prati i ostatak loga.

Logo za God of War Ragnarok je prvi u prvom redu.

Dakle, God of War: Ragnarok je vjerojatno i službeno ime nove Kratosove avanture. A imamo i razlog vjerovati zašto neće (poput Horizon Forbidden Westa) izaći i na PS4. Naime, u djelu prezentacije gdje se prikazuju PS4 igre navedeni su cross-gen naslovi poput Spider-Man Miles Moralesa, Horizon Forbidden Westa i Far Cry 6, ali ne i novi God of War.

Danas za 23 sata zakazana je nova State of Play prezentacija koja će u fokusu imati Horizon Forbidden West, a tko zna, možda se na kraju ukaže Jim Ryan (nebi mu bio prvi put) i otkrije nešto o Ragnaroku kojeg očekujemo negdje tokom 2022. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano