Vijesti

Sony je potvrdio: Nakon Days Gone na PC stiže Uncharted

Nastavlja se ljubav PlayStationa i PC-ja. Nakon Horizon Zero Dawna i Days Gonea, još jedna velika PlayStation ekskluziva stiže na PC. Riječ je o Unchartedu 4. Ova fantastična igra izašla je 2016. godine na PS4 i dan danas radi se o dobroj igri igri koja će na PC-ju sigurno raditi i izgledati još bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest nije glasina, već ju je potvrdio sam Sony na prezentaciji za ulagače i dioničare.

Odluka Sonyja zaista ne čudi budući da su i Horizon Zero Dawn, ali i nedavno izašli Days Gone postigli i postižu prilično dobar uspjeh na PC-u. Ako se pitate ima li smisla izdavati nekoliko godina stare igre ponovno na PC-ju, odgovor je jednostavan – rezultati kažu da je. Sony navodi kako se investicija u Days Gone i Horizon Zero Dawn povratila preko 250%.

Mi smo sigurni da će u budućnosti Sony pojedine igre puno ranije izbaciti na PC i da PC igrači neće morati čekati nekoliko godina na izlazak PS ekskluziva. Prvi idealni kandidat za potvrdu naše teorije mogao bi biti Horizon Forbidden West čiji gameplay ćemo gledati večeras.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano