Vijesti

Izgleda da je Ubisoft jučer potajno otkrio remaster prvog Assassin’s Creeda

Ubisoft je jučer uvodom u proslavu 15. godišnjice Assassin’s Creed serijala prikazao kratki isječak prvog Assassin’s Creeda, a u kojem je jedno iskusno oko primijetilo nešto neobično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusno oko ima twitteraš @Ikraik kojem nije promaknula očita razlika u prikazu od originala. Boje su drugačije, a čini se da su i teksture detaljnije. “Znam prepoznati remake kada ga vidim”, napisao je, na što mu je kolega s FFA @Flipper kontrirao kako više liči na remaster.

A zatim smo dobili ekskluzivu. Filipu je komentar o remasteru lajkala Ubisoftova community menadžerica Shauna Jones te mu na taj način pružila legimitet.

Da Ubisoft zaista sprema nešto s originalnim Assassin’s Creedom još početkom godine otkrio je Jason Schreier. Ali to nije sve. Navodno je u razvoju i novi Assassin’s Creed naslov, fokusiraniji i s naglaskom na stealth. Kao nekada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano