Vijesti

Izlaskom nove velike ekspanzije, No Man’s Sky ovog vikenda besplatan za igranje

Ažuriranje za No Man’s Sky imena Omega novo je veliko poglavlje za ovaj popularni svemirski survival naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno dvanaesta velika ekspanzija donosi novu vrstu misija baš na planetima. Ovi proceduralni questovi kreću kontaktom s tzv. Travellersima, a struktura igranja ovisi o pregršt faktora, o vrsti planeta, klimi, osobnosti Travellera itd.

Omega donosi i mogućnost upravljanja velikog Dreadnought capital broda, jednom kada ga obranite od velikog napada pirata.

Besplatan za igranje do ponedjeljka

Prerađen je i Atlas “put” questova s osvježenim nagradama koje možete osvojiti retroaktivno čak i ako ste već odradili taj dio igre, a potom je tu i velika prerada Expedition sustava misija. Ekspedicije sada više nisu kompletno odvojene u praktički novi mod te ih se sada može pokretati iz vlastitog savea i prelaziti s vlastitim brodom i opremom, a potom po završetku poslati natrag sva stečena oprema, krediti, naniti itd.

Povodom izlaska nove velike ekspanzije No Man’s Sky bit će besplatan za igranje na svim platformama do 19. 2., a ako vam se igra svidi, trenutno je na 50% popusta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano