Vijesti

Light No Fire je nova impresivna igra tvoraca No Man’s Skya. Umjesto svemira, igra se na planetu veličine Zemlje

Što je impresivnije od čitave galaksije i kvantrilijuna planeta? Pa… planet Zemlja u omjeru 1:1! Tvorci iz Hello Gamesa na igri Light no Fire rade već pet godina, a ovog puta tehničko postignuće leži u kreaciji planeta doslovno veličine Zemlje koji pritom zadržava sve reljefne oblike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Hello Gamesa uživo na The Game Awards pozornici otkrio je kako će igra imati kilometarske visoke planine, duboke oceane, guste šume, biome i prijelaze između istih baš kao na našem planetu. Doduše, planet u Light no Fire bit će proceduralno generiran s drugačijim rasporedom kontinenata i oceana, ali po karakteristikama po uzoru na Zemlju.

Još je jedna bitna razlika. Dok je No Man’s Sky futuristički SF naslov, Light no Fire igra se u srednjovjekovnom fantasy okruženju.

Impresivno i ambiciozno

Igra se planira kao multiplayer sandbox naslov sa survival mehanikama. S drugim igračima graditi ćete život, istraživati i zajedno preživljavati slično kao u drugim klasičnim survival igrama, ali na dosad nezabilježenoj skali. Sve djeluje prilično impresivno i ambiciozno, a premda se Hello Games jako dobro iskupio za No Man’s Sky, pamtimo golema nerealizirana obećanja po samom lansiranju te igre, stoga ćemo ipak ostati oprezni.

Light No Fire zasad nema okviran datum izlaska, a u priopćenju za novinare naveden je samo Steam.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano