Vijesti

Je li Star Wars Eclipse nova igra kreatora Detroit: Become Humana?

Već neko vrijeme priča se o navodnoj Star Wars igri Quantic Dreama, kreatora Heavy Raina, Fahrenheita, Beyond: Two Soulsa i Detroita. O njezinom postojanju ranije su pričali Kotaku i Tom Henderson, a danas stižu nove informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to od Jeff Grubba s VentureBeata. Na Giant Bomb podkastu poručio je kako će službena najava uslijediti uskoro, vjerojatno do kraja godine. The Game Awards?

Grubb nije siguran za setting, ali vjeruje kako je Star Wars naslov podimena Eclipse smješten u High Republic period. Dakle, vraćamo se u razdoblje 200-ak godina prije radnje iz filmova.

Na igri radi kreator Deux-Ex: Human Revolutiona

Podsjećamo, nakon ekskluzivne suradnje koju je godinama imao sa Sonyjem, Quantic Dream sada navodno surađuje s Disneyjem.

Inače, Quantic Dream nedavno je otvorio novi studio u Montrealu pod vodstvom Stéphanea D’Astousa, čovjeka koji je iz nule izgradio Eidos Montreal, a zatim razvio Deus-Ex: Human Revolution. D’Astous i njegov tim sinkronizirano rade na istom projektu kao i matični studio u Parizu. Ako su glasine točne, to je Star Wars Eclipse.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano