Vijesti

Quantic Dreamov Star Wars naslov bit će drugačiji od njihovih prethodnih igara

Quantic Dream nas je u svojim prethodnim igrama oduševljavao snažnom naracijom, ali njihove igre nikada nisu bile akcijskog tipa. Od kada se jučer pojavila glasina kako studio iza Detroita: Become Human, Beyonda: Two Souls, Heavy Raina i Fahrenheita radi na novoj Star Wars igri, iz Kotakua su obznanili što sve oni znaju o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Star Wars glasina zasad nalazi u “i mi smo čuli za to” domeni, što je jako dobra domena. Za to je čuo i Tom Henderson, a ovo je čula ekipa iz Kotakua.

  • U razvoju je 18 mjeseci
  • Neće biti tipična Quantic Dreamova QTE igra
  • Tradicionalni akcijski gameplay
  • Mogući su open world elementi
  • Možda čak i multiplayer

Iz Kotakua tvrde kako je njihov izvor različit od onong kojeg imaju Tom Henderson, Youtuber Gautoz i ostali, a budući da su dobivene informacije slične, sasvim je izvjesno kako se radi o istinitim glasinama.

Tako sada barem okvirno možemo zaključiti kako Quantic Dream zaista radi na Star Wars igri, i to na igri atipičnog stila u usporedbi s njihovim prošlim igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano