Vijesti

Je li veliki lanac trgovina otkrio kada izlazi Assassin’s Creed Mirage?

Manji i više usmjeren na akciju, baš kao nekada prije prelaska u RPG žanr, Assassin’s Creed: Mirage trebao bi izaći ove godine. I dok točan datum izlaska još uvijek nije poznat, veliki američki lanac trgovina možda ga je otkrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na internoj stranici GameStopa, onoj koju vide zaposlenici iza pulta, pojavio se “kolovoz” kao datum izlaska Miragea. Nakon što se slika proširila internetom, datum je brzo uklonjen sa stranica, što su potvrdili i drugi zaposlenici na Redditu. Radi se o lancu trgovina koji broji preko 10 tisuća zaposlenih, pa ne čudi činjenica da se svi oni javno dopisuju na društvenim mrežama.

Kako bi pripremile marketinške promocije, nije neobično da velike trgovine dobiju informacije ovakvog tipa prije nego li one postanu javne. Samom GameStopu ne bi bio prvi put da je na ovakav način, greškom i nehotično, otkrio period izlaska neke igre. A premda smo uvijek oprezni kod leakova ovakvog tipa, ako je trgovina u pravu, Ubisoft vjerojatno uskoro priprema veliku prezentaciju Miragea.

Inače, radi se o igri kojoj se fanovi Assassin’s Creed univerzuma već neko vrijeme iznimno vesele. Mirage je razvoj započeo kao ekspanzija za Valhallu, međutim, jako brzo je evoluirao u zasebnu igru. Radnja se odvija u drevnom Bagdadu, a prati mladog Basima koji će od uličnog heroja evoluirati u ubojitog Assassina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano