Vijesti

U razvoju je čak 9 Assassin’s Creed igara. Ovo je sve što znamo o njima

Trenutno je u razvoju čak pet Assassin’s Creed projekata. Mirage je manji i fokusiraniji oldschool Assassin’s Creed, Codename Red je projekt sa settingom u Japanu, Codename Hexe je nešto što će biti potpuno drugačiji AC naslov (mračniji, spominje se i Dubrovnik), Codename Jade je mobilni naslov smješten 200-ak godina prije Krista u Kini, a Project Invictus je multiplayer projekt tvoraca For Honora. Međutim, to nije sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Tom Henderson na Insider Gamingu, uz nabrojanih pet, Ubisoft planira još najmanje četiri Assassin’s Creed projekta. Kodnih imena Nebula, Raid i Echoes ova tri projekta igrat će se drugačije od dosadašnjih AC naslova, a četvrti je Project Nexus razvijan za VR uređaje.

Od četiri potencijalna nova Assassin’s Creed naslova, nama bi najzanimljiviji mogao biti Porject Nebula Ubisoftovog studija iz Sofie od kojih se kao jedno od igrivih područja navodi Mediteran. Podsjećamo na leak o Dubrovniku kao jednom od bitnih središta radnje neke od budućih Assassin’s Creed igara.

Project Raid vodi se kao F2P kooperativni Assassin’s Creed za 4 igrača s likovima iz čitavog AC univerzuma, a Project Echoes planira se kao multiplayer naslov baziran na Ubisofotovoj Scalar cloud tehnologiji o kojoj smo pisali ovdje.

S toliko Assassin’s Creed projekata, piše Tom Henderson, serijal se vraća godišnjem ciklusu izdavanja. Prema njemu, Mirage bismo trebali igrati negdje na ljeto ove godine, do kraja 2023. planira se i lansiranje VR igre, a za iduću godinu mogao bi biti spreman Assassin’s Creed Red čiji razvoj, navodno, protječe jako dobro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano