Vijesti

Jedan od najboljih igrača Vanguarda na streamu je uhvaćen u varanju

Pseudonim “Pplehx” možda i ne znači previše površnim pratiteljima Call of Dutyja, no svi drugi znaju da je dotični gospodin drugi rangirani igrač u svijetu na svim mogućim ljestvicama Vanguarda. Ako ste se divili njegovim vještinama i sami sebe ispitivali zašto niste toliko dobri, odgovor je jednostavan – u pitanju je najobičniji haker, a koji je do jučer zarađivao hrpu novaca od sponzora i Twitcha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas si samo haker s tužbom

Najzanimljivije u čitavoj priči je to da je ovaj gospodin otkrio sam sebe. Dok je streamao Vanguard, u jednom trenutku je igra zaštekala te su se na nekoliko trenutaka crvenim slovima pokazala imena protivničkih igrača. Iako se na videu čini kako je sve OK, primijetit ćete da je ovdje riječ o čistom wallhacku. Pplehx je u svakom trenutku znao gdje se nalaze protivnički igrači što, jasno, donosi ogromnu prednost nad drugim igračima.

Trenutak na kojem se vidi wallhack nalazi se na 0:07

Nije potrebno naglasiti kako je Activision odmah podnio sudsku tužbu, a Pplehx je dao najgluplje moguće pojašnjenje. Izjavio je kako je wallhack koristio samo za grindanje kamuflaža. Jasno je da mu nitko nije povjerovao, pa je tako preko noći ostao preko svih sponzora.

Igra

Povezano