Vijesti

Jedino pozitivno iz novog prikaza eFootballa je to što je Arsenal izvukao remi

Na jednom kineskom Youtube kanalu procurilo je novih i nerežiranih 11 minuta gameplaya za nadolazeći besplatni eFootball koji će zamijeniti PES. Pogledati ih možete ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo sigurni je li ovo završna verzija eFootballa koja će izaći 30. 9. ili neki raniji testni build, ali unatoč tome što su obećavali potpuno novu igru, eFootball na Unreal Engineu izgleda praktički isto kao i prethodni PES s FOX enginea. Uz dodatne iritacije poput sistema kolizije koji izgleda loše i nedovršeno, na trenutke čudne fizike lopte, pada frame-ratea…

https://youtu.be/rFDAdu8WUhg

Fanovi, naravno, nisu oduševljeni. Moguće da se radi i o PS4 prikazu igre, ali brza učitavanja dokazuju suprotno. Ovo je vrlo vjerojatno izvedba kakvu možemo očekivati na next-gen konzolama i grafički nismo impresionirani.

Dominiraju razočaravajući komentari i na kraju jedino pozitivno ispada to što je Arsenal izvukao nulu protiv Manchester Uniteda, što je bod koji u stvarnosti ove sezone još nije osvojio, ali ako nas pitate, čak ni ne izgleda toliko loše. Definitivno je bolje nego neki raniji prikazi, a ako uzmemo u obzir da će eFootball biti besplatan te da će se s vremenom pretvoriti u puno više od svojevrsnog demoa što će biti na početku, mi smo optimistični.

Inače, eFootball izlazi 30. 9., ali sa samo jednim modeom i 9 kluova. Tokom jeseni u igru će doći tzv. Creative Team mode koji bi trebao biti pandan FIFA-inom Ultimate Teamu, a kasnije developeri obećavaju nove modeove i gameplay poboljšanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano