VijestiZanimljivosti

Jedna luda teorija, koja nije da nema smisla, kaže da će GTA 6 biti otkriven danas

Iako to možda ne bismo trebali biti, jer profesionalnost i to, toliko smo očajni za novim GTA da smo, pišući ovo, sami sebe uvjerili da bi se moglo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ima baš lude ekipe. Jedna skupina fanova kreirala je kompletnu kartu Vice Cityja samo iz leakova koristeći napredne geografske metode kojih se nebi posramili Ptolomej ni Magellan. A nova teorija da ja baš danas taj dan uključuje mjesec i mjesečeve faze.

Sve to iz jedne jedine slike, promo objave za GTA Online tzv. Moon (mjesečev) festival. Dizajneri, lukavi kakvi jesu, u prvi plan stavili su muško-ženski par koji podsjeća na Jasona i Luciu (par protagonista za koje smo saznali iz leakanih videa), a iza njih je Vinewood znak koji je izrezan poslije “Vi”. VI je rimski broj šest.

No vratimo se na mjesec. Jedan entuzijast primijetio je kako je mjesec na slici u svojoj Waning Gibbous fazi, odnosno fazi koja dolazi nakon Punog Mjeseca i prije Treće četvrti u lunarnom ciklusu. A kada nastupa ta faza? Pogodili ste. Upravo danas, 3. 10.

Dakle u prijevodu – GTA 6 1. 10. Još nekoliko stvari ide u prilog otkrivanju GTA 6 baš danas. Naime, Rockstar voli svoje igre otkrivati u listopadu i to utorcima. Ako ne danas, može bilo koji utorak ovog mjeseca. Ima ih još četiri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano