Vijesti

Jeff Grubb je 85-90% siguran da Bethesdin svemirski RPG Starfield stiže ove godine

Starfield bi trebao biti prvi novi Bethesdin RPG u 25 godina. O Starfieldu se priča već barem 10-ak godina, a Todd Howard potvrdio je kako će ovaj RPG u svemiru imati “Bethesdin DNA”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ukratko znači Fallout/The Elder Scrolls u svemiru, odnosno fanovi oba serijala trebali bi doći na svoje. Starfield je daleko najambicioznija Bethesdina igra dosad, u razvoju je već preko 10 godina, a čini se da ćemo ga igrati ove ili najkasnije iduće godine.

Tako tvrdi Jeff Grubb, urednik GamesBeata, jedan od najupućenijih novinara u gaming industriji. Ono što ovaj čovjek kaže u 95% slučajeva pokaže se točnim. Poručio je to na Real Deal Xbox podcastu, nakon što je prošlog tjedna dao istu šansu da ćemo Starfield gledati na ovogodišnjem E3.

Dakle, uskoro, a najkasnije na ljeto trebali bismo dobiti konkretne informacije o Starfieldu, možda i gameplay, a sada možemo biti sigurni u samo jednu stvar. Starfield nećemo igrati na PlayStationu 5.

Phil Spencer je povodom dovršetka akvizicije Bethesde potvrdio kako će buduće Bethesdine igre dolaziti ekskluzivno na platforme na kojima je prisutan Game Pass. Dakle, Starfield, kao i The Elder Scrolls 6 igrat ćemo na Xboxu i(ili) PC-ju.

Igra

Povezano