VijestiZanimljivosti

Jeste li noćas vidjeli nove PlayStation Liga prvaka reklame?

Plejadi zabavnih i upečatljivih PlayStation reklama pridružilo se još nekoliko njih čiju premijeru ste imali priliku gledati na TV-u u kolu Lige prvaka iza nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aloy holografskim prikazom treneru pokazuje taktiku, Kratos i Atreus usijavaju strah u kosti protivničkim igračima, Ratchet i Clank stižu iz druge dimenzije ikako bi pomogli ozljeđenom igraču… Dok Nathan Drake sve to s jednim okom promatra s vrha stadiona, a s drugim vjerojatno traži neku novu avanturu. Možda je pronađe na Poljudu. Uvesti Hajduk dvaput u Ligu prvaka u narednih šest godina veći je izazov od izvlačenja žive glave s Libertalije.

Nove 4 reklame, odnosno komercijalni break-bumperi koje u jednoj cjelini možete pogledati ispod nastali su povodom produženja suradnje PlayStatona i UEFA-e. Tako ćemo PlayStation promatrati na reklamnim panoima pored terena i naredne 3 godine do 2024.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano