VijestiZanimljivosti

Jeste li znali za treći način kako osloboditi Micaha u Red Dead Redemptionu 2?

Jedna od misija koje su obilježile Red Dead Redemption 2 definitivno je ona iz chaptera 2 kada Arthur treba izvući Micaha iz zatvora. Ako to ne napravi, Micah će završiti na vješalu zbog dvostrukog ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi bilo bolje da je završio na vješalu, ali to je neka druga priča, stoga se vratimo na misiju. Igra vam sugerira dva načina na koja ga možete osloboditi. Možete razvaliti zid zatvora dinamitom ili kombinirati obližnji motor i lanac pa odvaliti rešetke prozora.

Međutim, postoji i najmanje još jedan dodatan način. I sasvim je logičan, ali prateći upute iz igre malo tko je je ovu misiju odigrao na takav način. Na Redditu je u/2006pow otkrio kako je dovoljno samo vratiti se u ured šerifa, eliminirati njega i njegove zamjenike, uzeti ključ i otključati ćeliju. Tako jednostavno.

Smeće kakvo i jest, Micah i u ovom scenariju uzima Arthurov pištolj i ubija kolegu zatvorenika, člana O’Driscollove bande. Red Dead Redemption 2 tako ni 3 godine nakon izlaska ne prestaje iznenađivati. Ranije ovog ljeta za vas smo pronašli 7 primjera koliko Rockstar pazi na detalje u svojim igrama, a da to želimo, mogli bismo ih pronaći još 700.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano