Vijesti

Jim Ryan o PS+ Extri: Imat ćemo sva velika imena

Sony je prošli tjedan zasjenio gaming industriju najavom novih razreda PlayStation Plusa. Extra razina pretplate ponudit će preko 400 naslova, poput Xbox Game Passa, a premda je sasvim jasno da Sony još uvijek pregovara s izdavačima i developerima, njihov šef uvjerava da će ponuda biti konkuretna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu vam otkriti da imamo masovnu podršku izdavača, prisutna su sva velika imena”, poručio je Jim Ryan na službenom PlayStation Podcastu ne želeći u više detalja. Ponuda će biti šarolika, kaže.

“Imamo velike izdavače, male indie naslove i preko 200 partnera s kojima surađujemo”, maksimalno je bio spreman otkriti. Tvrdi da će ponuda biti “zbilja jaka”, a iako najnovije PlayStation ekskluzive u ponudi neće biti od prvog dana, Ryan je još jednom potvrdio kako možemo očekivati starije hitove poput Spider-Mana i Miles Moralesa, God of Wara, Returnala…

Dva dodatna razreda PlayStation Plusa stižu u lipnju. Za 100 eura godišnje u E paketu na raspolaganju je preko 400 igara PS4 i PS5, a u skupljem Deluxe paketu, čija cijena tek treba biti potvrđena, dostupni će biti i hitovi koji su obilježili prve dvije PlayStation konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano