Vijesti

Joel iz The Last of Us TV serije želi u Marvel

Pedro Pascal jedan je od najuspješnijih glumaca u posljednje vrijeme. Game of Thrones, Narcos i The Mandalorian njegove su uspješnice, a oduševljeni su/smo i nakon prve epizode The Last of Usa gdje nosi naslovnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Pedro briljira i kao Joel, međutim, ima znatno veće ambicije. A što može biti ambicioznije od uloge heroja u nekom od Marvelovih filmova? Barem gledano s financijske strane. Kada ga je novinar The Wirea upitao o Marvelu, nedvosmisleno je poručio – “želim to, želim biti u Marvelovim filmovima.”

Pedro Pascal u Marvelu ne čini se toliko nemogućim, osobito kada znamo da Marvel i Star Wars (i Mandalorian) posjeduje Disney kao zajednički nazivnik. A kada smo kod Star Warsa, treća sezona Mandaloriana zakazana je za 1. 3. ove godine, gdje bismo Pedra konačno mogli gledati bez kacige.

A bez kacige gledat ćete ga punih 9 epizoda prve sezone The Last of Usa, gdje je, kaže, jako uživao igrajući Joela. “Nitko od nas zapravo ne zna za što bismo bili sposobni kada bismo se suočili s gubitkom nekoga koga volimo”, kaže Pascal. Kako, kada i gdje pratiti The Last of Us TV seriju objasnili smo ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano