Vijesti

Kako, kada i gdje gledati The Last of Us TV seriju?

15. 1. u SAD-u i 16. 1. u Hrvatskoj s emitiranjem kreće prva od ukupno devet epizoda The Last of Us TV seriji. Pedro Pascal kao Joel i Bella Ramsey kao Ellie nas su već oduševili, oduševili su su i strane recenzente, a evo kada, kako i gdje i vi možete gledati adaptaciju omiljene videoigre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj postoje dva načina. Prvi je pretplatnički servis HBO Max. Po cijeni od 7 eura mjesečno možete gledati sve epizode The Last of Us TV serije odmah po izlasku, a zatim su tu i ostale HBO-ove uspješnice poput Sopranosa, Igre prijestolja, Zmajeve kuće, Žice i drugih.

Drugi je putem pretplate na neki od HBO-ovih klasičnih programa, gdje su na HBO 1 za The Last of Us rezervirana dva termina svakog ponedjeljka. Prvi je u 3 sata ujutro, gdje se emitira usporedo s premijerom u SAD-u, a drugi je onaj udarni, u 20 sati. Potom čitavi tjedan slijede reprize, najčešće na HBO 3 kanalu.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS