Vijesti

Još jednu PlayStation 4 ekskluzivu igramo na hrvatskom jeziku

U naš Facebook inbox dobili smo podsjetnik jednog našeg dragog čitatelja i pratitelja kako nismo objavili jednu vrlo važnu vijest, a to je da će MediEvil biti lokaliziran na hrvatski jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I vidi vraga, zaista smo to propustili napraviti, pa bolje kasnije nego nikad ispravati grešku. Svakako moramo pohvaliti PlayStation što sve više pozornosti daje našem tržištu i što će još jedna igra biti obojana domaćim bojama, ili preciznije – prijevodom.

Ako niste igrali zaista legendarni MediEvil vrijeme je da taj propust ispravite, a svi mi koji jesmo igrali igru na PS1 nemamo razloga to ne napraviti opet, budući da igra u ovom remake izdanju izgleda predivno.

Dodatni plus je svakako cijena igre. Normalnu verziju igre možete kupiti već za 199kn, a deluxe verziju za 269kn. Igra izlazi 25. listopada, a već sad je možete prednaručiti u domaćim trgovinama ili putem PlayStation Storea.

Jedva čekamo povratak Sir Daniela Fortesquea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano