Vijesti

Sony nam je otkrio novi MediEvil gameplay i igra izgleda predivno

Eh, kad se sjetim 1998. godine i koliko sam kao klinac uživao u MediEvil gameplayu, ali isto tako, koliko sam puta proklinjao prokletu kameru i često ne responzivne kontrole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadeset i jednu godinu kasnije, isti čovjek samo stariji, sjedi za laptopom i divi se “novom” MediEvil gameplayu kojeg je Sony upravo izbacio. OK, u nešto više od tri i pol minute, developeri MediEvil Remakea spominju sve izazove koje su imali pred sobom radeći remake, ali vidjeli smo zaista hrpu novog gameplaya.

Teško je ne primjetiti da igra izgleda podosta bolje od inicijalnog prikaza, a kad znamo da će igra imati pravu HDR podršku kao i 4K ako imate PS4 Pro i 4K TV-e, onda je jasno da nas čeka vizualna poslastica.

Ne zaboravite da će igra u potpunosti biti lokalizirana na hrvatski jezik, a još jedan od aduta je cijena ovog remakea. MediEvil standardno izdanje košta 199kn (PSN Store), a deluxe izdanje 269kn (PSN Store).

MediEvil stiže 25. listopada ekskluzivno na PS4. Također, uz Death Stranding (koji možda kasnije dolazi i na PC) MediEvil je jedina PS4 ekskluziva koja stiže do kraja godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano