Vijesti

Judas kreatora Bioshocka s detaljima priče i novim prikazom

Studio Ghost Story Games predvođen kreatorom Bioshocka Kevinom Levineom podijelio je gameplay prikaze s početne dionice igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra se odvija na brodu koji čovječanstvo seli na drugi planet. Međutim, u nekom trenutku Judas kao glavni lik otkrije kako stanovnici broda već generacijama nisu ljudi. Svi su roboti, što izazove kaos, on biva ubijen te nastaje. U nekom trenutku kasnije, Judasa ponovno “isprintaju” i to je početak igre.

Narativ igre svodi se na suradnju s tri različita lika od kojih svaki ima svoju agendu na brodu. Tom je šef osiguranja u kaubojskom stilu s jedinim ciljem da brod dovede do novog planeta, Dr. Okiki zagovara robotsku budućnost čovječanstva, a savjetnica Hope u kontrastu prezire takvu budućnost.

Možete blisko surađivati s jednim od njih, ili ići protiv svo troje. Kako bilo, s onim kojim imate može vas sabotirati i po pitanju priče i kod igranja. Primjerice, dok vas naganja skupina neprijatelja, jedan od njih vas možda baš u najgorem trenutku zaključa. Levine module priče naziva “narativnim LEGO kockicama”, a “slažući ih” možda nikad nećete dobiti dva identična prelaska.

Borba vuće na Bioshock. Oružje je u jednoj ruci, specijalne moći su u drugoj, očekujte puno environmental efekata poput kombinacije vode i struje, a potom do izražaja Judasina specijalizacija – hakiranje.

Judas, djeluje zabavno, u što se možete uvjeriti ispod, a igrat ćete ga u 2025. na PC, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra