Vijesti

Judas tvoraca Bioshocka dobio novi prikaz

Tvorac Bioshocka Ken Levine prije nekoliko godina okupio je kolege veterane u novi studio i krenuo raditi na novom atmosferičnom FPS-u vođenom naracijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime igre je Judas, a u novom dvominutnom prikazu sa State of Play prezentacije donosi i nešto gameplaya. Atmosferom zaista podsjeća na Bioshock, čemu smo se i nadali, a glavni lik ponovno kombinira klasična oružja sa specijalnim moćima.

Radnja se odvija u gradu Mayflower, koji je zapravo golemi svemirski brod, a kolo vode mašine i umjetna inteligencija koja od društva nastoji učiniti uzorite građane i svojevrsnu utopiju. Pogađate, glavni lik se tome protivi, pokreće revoluciju, što za sobom povlači svojevrsni kaos i kompletni raspad.

U pokušaju bijega i evakuacije, odlukama direktno utječete na razvoj priče, a u konačnici se sve svodi na to koliko i jeste li uopće spremni surađivati s onom drugom stranom.

Judas izlazi u 2025. za PC, PS5 i XSX/S.

FPS Blesavi setting

Fix what you broke

Nema datuma izlaska

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra