Vijesti

Kako bi proslavio dobar reveal igre, šef svima kupio 260 PS5 konzola

Ako se pitate gdje su sve te konzole, ovo bi možda mogao biti jedan djelić odogovora. Direktor studija Shift Up koji radi na nadolazećem Project Eve naslovu bio je toliko zadovoljan reakcijama igrača nakon PlayStation Showcasea da je svima odlučio kupiti PS5 konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio nam je to analitičar Daniel Ahmad na Twitteru, a radi se o ni više ni manje nego 260 konzola za osobnu upotrebu. Pogledajte ispod kako su ih dočekale na radnim mjestima svih zaposlenika.

“CEO Hyung_Tae Kim proslavio je uspješan prikaz Project Evea s kupnjom PS5 konzole svakom od 260 zaposlenika”, kaže Ahmad. Radi se o poklonu iznenađenja, pa će tako igru moći zaigrati i čistačica jednom kada izađe na PS5 iduće godine.

Inače, radnja Project Evea odvija se u ne tako dalekoj budućnosti. Zemlja je pala, čovječanstvo nije uspjelo, oni koji su i preživjeli napustili su planet, a simpatična mlada Korejka u zategnutim tajnicama pokušat će spasiti što se spasiti da. U malom prstu ima čitavi dijapazon sposobnosti koje joj, između ostalog, omogućuju i preživljavanje u svemiru, a jako dobro barata i katanom u susretima s krajolikim protivnicima 16 puta većim od nje.

Gameplay izgleda nešto poput miksa Bayonette, Devil May Cry i Niera. Možda zvuči isfurano, ali funkcionira! Izgleda jako dobro i zabavno i uopće ne sumnjamo kako će ovaj naslov zaokupiti pažnju ljubitelja žanra. Datum izlaska nije otkriven, a osim na PS5 trebali bismo ga igrati i na PS4, XONE (XSX još nije potvrđen) i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano