Vijesti

Xbox Game Pass nije dovoljan za igranje Black Opsa 6 online

Još od uvođenja Game Pass Corea, Microsoft je zakomplicirao svoju ponudu pretplata na Xbox konzolama, pa je mnogima tek danas po službenom otkrivanju Call of Duty: Black Opsa 6 postalo jasno da Game Pass na konzoli sam po sebi nije dovoljan za igranje.

Naime, kako je pojašnjeno na Call of Duty blogu, standardan Game Pass na Xbox konzolama od prvog dana će uključiti i Call of Duty: Black Ops 6, ali neće biti dovoljan kako biste mogli igrati online multiplayer modove.

Naime, za razliku od PlayStationa gdje Extra razred uključuje i osnovni Essential potreban za online igranje, Xbox Game Pass za 11 eura mjesečno/122 eura godišnje sam po sebi ne nudi mogućnost igranja online.

Kako biste na Xboxu igrali online modove u Call of Duty: Black Ops 6 potrebna je pretplata na Game Pass Core za 7 eura mjesečno. Ili se pretplatite na Game Pass Ultimate za 15 eura mjesečno/140 eura godišnje koji objedinjuje sve mogućnosti oba razreda Game Passa.

Također, ovom prigodom iz Microsofta su potvrdili kako će za igranje Black Opsa 6 biti potrebna stalna konekcija, a sve kako bi smanjio zauzeće prostora na disku, o čemu smo pisali ovdje.

Igra

Povezano