Vijesti

Kako dobiti God of War, Shadow of the Colossus i Bloodborne oklope u Ghost of Tsushimi?

Izlaskom nove ekspanzije, dobili smo i nove zanimljive stvarčice u Ghost of Tsushimi. S oklopima iz kultnih PlayStation igara se ekipa iz Sucker Puncha posebno potrudila pa ih je šteta ne otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Tsushimi su se izgradila tri nova misteriozna svetišta, svaki sa svojom zasebnom porukom i zanimljivim oklopom koji ćete osvojiti rješavanjem zagonetke. Ključ je u poznavanju igre, prijašnjih okopa i odjeće, te značenja istih. Mi poznajemo igru, stoga ćemo vam pokazati što i kako.

Kako dobiti God of War oklop?

Za God of War oklop potrebno je otputovati na lokaciju Shrine of Ash, zatim je bitno odjenuti Sakai Clan Armor, izaći iz menija, a po povratku u igru povući prstom prema desno na touchpadu kako biste izvukli katanu i započeli s cutscenom.

Kako dobiti Shadow of the Colossus oklop?

Za Shadow of the Colossus oklop prvo moramo otputovati na lokaciju Shrine in Shadow. Jednom kada ste ondje, ponovo odite u meni, odjenite vaš Ghost Armor, a zatim otiđite iza statue, opremite se dimnim bombama (R2 + dolje, pa zatim R1) da biste pokrenuli cutscenu i dobili Shadow of the Colossus oklop.

Kako dobiti Bloodborne oklop?

Za Bloodborne oklop u Ghost of Tsushimi otputujte na lokaciju Forgotten Shrine. Po dolasku, odite u meni, odjenite Kensei Armor, a zatim izgubite malo zdravlja tako što ćete skočiti s ozbiljne litice (ovo je jako važno). Zatim ponovno otiđite iza statue i pritisnite tipku prema dolje kako biste se izliječili. Automatski ćete dobiti Bloodborne oklop.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano