Vijesti

Kako doći do PlayStation marki koje u limitiranom izdanju od danas prodaje Hrvatska pošta?

Sjajna suradnja PlayStation Hrvatske i Hrvatske pošte izrodila je vjerojatno prve na svijetu marke s PlayStation likovima. Hrvatska pošta pušta ih u optjecaj danas, međutim, ako ste mislili samo tako ušetati u poštanski ured i kupiti ih, nije tako jednostavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i kod svih novih blokova specijalnih izdanja poštanskih marki, u samom početku prodaje potrebno ih je naručiti. Budući da u obitelji imamo strastvenog filatelista, donosimo vam upute kako najbezbolnije doći do marki s PlayStation likovima.

Naručiti ih možete na ePosta webshopu, a dostavit će vam ih u poštanski ured. Blok od četiri poštanske marke s likovima Kratosa i Atreusa, Aloy, Ellie i Joela te Ratchet, Clanka i Rivet možete naručiti ovdje po cijeni od 4,56€ za čitavi blok, a potom odabrati u kojem poštanskom uredu ćete ih preuzeti.

Postoji i druga solucija. Ako ste u blizini Branimirove ulice u Zagrebu gdje se nalazi sjedište Hrvatske pošte, do svojeg bloka (ili blokova) možete doći već danas. Provjerili smo, imaju ih u tamošnjoj poslovnici.

U pravilu se na dostavu u poštanski ured čeka nekoliko dana, a Pošta će vas obavijestiti mailom kada to bude. Osim bloka od četiri marke, u optjecaj je puštena i posebna prigodna omotnica čija cijena (bez marki) iznosi 5,96 €.

Ovo specijalno limitirano izdanje pušteno je u prodaju u naknadi od 50 tisuća blokova, a nominalna vrijednost maraka odgovara iznosu poštarine za pismo mase do 50 grama.

Povezano