Vijesti

Kako igrati FIFA-u 22 na starim, a onda na novim konzolama? Platite 749 kn!

Jučer je najavljena nova FIFA 22, a kako smo pisali, ove godine “revoluciju” u serijalu donosi HyperMotion tehnologija koja je rezervirana samo za PS5/XSX/XSS, ali ne i za PC, PS4 i Xbox One. To znači da će vlasnici starijih konzola i PC-ja zapravo dobiti FIFA-u 21 u novom pakiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično je da će mnogi od vas u jednom trenutku nabaviti next-gen konzolu, no što ako kupite igru na PS4/Xbox One, a onda poželite igrati i prebaciti kompletan napredak na vaše nove konzole? Moći ćete, ALI, samo ako kupite FIFA 22 Ultimate Edition koje trenutno na PlayStation Storeu košta 749 kn!

Ako kupite bilo koje drugo (standardno) izdanje igre, morat ćete igru za PS5/XSX/XSS kupiti opet. Nema neke nadogradnje za manje novca, već morate kupiti novu igru, a kompletan napredak ne možete prebaciti. Osim ako ne kupite FIFA 22 Ultimate Edition.

Dvije različite igre za dvije generacije konzola i PC…!

Još jedan podatak koji će vas sve zanimati tiče se matchmakinga. Budući da će next-gen verzija FIFA-e 22 biti potpuno drugačija u odnosu na PS4/Xbox One/PC verziju, EA je odlučio da ako igrate next-gen verziju igru, moći ćete igrati samo protiv igrača koji imaju next-gen verziju igre. Dakle, nisu mogući okršaji između igrača koji igraju na PS4 i na PS5.

Ako igrate PS4 verziju na PS5 konzoli, i dalje ćete igrati protiv PS4 igrača jer vi naravno nemate PS5 verziju, nego samo igrate PS4 igru na PS5 konzoli.

Zaključak je da ako planirate u jednom trenutku prijeći sa starih konzola na nove, a želite kompletan napredak zadržati, jedina opcija je kupnja Ultimate Editiona. Ili pak uopće ne kupiti verziju igre za stare konzole. Ili ćete kupiti dva puta igru i potrošiti još više novca.

Ne moramo reći što igrači misle o ovome.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano