VijestiZanimljivosti

Kalkulator na Nintendo Switchu košta 70 kuna

Već smo naviknuli da je na Nintendo Switchu sve nekako skuplje i ekskluzivnije, pa makar nova igra nema veze s Nintendom, savršeno demonstrira Nintendov ekosustav s (pre)skupim igrama i dodacima. Ali što ćemo kada ih toliko volimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa da krenemo na novu igru jednostavnog naziva – Calculator. Kalkulator je igra samo prema kategoriji u koju je svrštena. Radi se o najobičnijem znanstvenom kalkulatoru. “Calculator ima moderan i praktičan dizajn koji će sigurno biti popularan među učenicima i inžinjerima”, navode kreatori na eShopu gdje ga naplaćuju oko 70 kuna.

Budući da Switch nema klasičan browser putem kojeg možete identične kalkulacije odraditi kroz Google tražilicu, zapravo se radi o odličnoj ideji developera iz Sabeca. Kako se netko ovoga ranije nije sjetio? U samu igru/alat nije uloženo previše truda, stoga će svaka prodana kopija biti čisti profit.

Jedva čekamo na njemu računati nakon koliko udaraca će se raspasti batina u Breath of the Wild 2. Ako ništa drugo ne zauzima previše mjesta u memoriji – samo 53 mb.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano