Vijesti

Kickstarter kampanja za Eiyuden Chronicle je nadmašila sva očekivanja

Prije nekoliko dana smo pisali o tome kako se od skupine kreatora Suikoden serijala pod imenom Rabbit & Bear Studios krije projekt koji bi mogao zanimati upravo fanove Konamijeve JRPG uzdanice iz nekih ljepših vremena. Suikoden trenutno trune u nekoj ladici zaboravljenih IP-a koje Konami odbija oživjeti pa je Kickstarter projekt pod imenom Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes jedini način da dobijemo nekakav nasljednik, makar i spiritualni. Za to je trebalo prikupiti nešto više od pola milijuna dolara.

Na sreću, gameri su to prepoznali pa Kickstarter kampanja ne da je počela gorjeti nego se razbuktala u pravi “ljetni požar” gdje je trenutno nešto više od 25 tisuća backera uplatilo 5x više novaca nego što se traži! Na taj način su ostvareni gotovo sve streched goalovi, a još 27 dana traje kampanja do isteka. Svaka čast!

Pošto je ovo tek inicijalna faza, do izlaska igre ipak treba proći podosta vremena. Očekuje se da će izaći u 10. mj. 2022. godine. Dotad se možemo ponovno prisjetiti trailera i strpljivo čekati.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close