Vijesti

Kineski Tencent ulaže milijune u novi streaming servis Trovo Live

Trovo zvuči kao ime potencijalnog novog forumaša koji nakon 15 minuta razmišljanja odluči odabrati najgluplji mogući nadimak. Ili kao novi servis za dostavu hrane. Kineski Tencent u ovo je uložio 30 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trovo Live je, dakle, novi servis za streamanje igara. Zasad je beti, a kad ga otvorite bit će vam sasvim jasno tko mu je inspiracija i kome želi konkurirati.

“Najbolja streaming platforma na svijetu”

Trovo koji se reklamira kao najbolji servis na svijetu, odmah na početnoj stranici praktički je plagirao Twitch. Crne pozadine i naglašenim zelenim detaljima, ali istog rasporeda menija i oblicima elemenata malo toga ostavlja za za divljenje dizajnerima.

O moralu možemo pričati, međutim, izdašnost ne možemo poreći. Baš kada je Microsoft ugasio Mixer i najavio selidbu na Facebook Gaming platformu, Trovo je obećao dvije stvari.

  1. Svatko tko skupi 100 followera dobit će 100 dolara
  2. Uložit će 30 milijuna dolara u najboljih 500 streamera, koji će do kraja 2021. godine, ovisno o poziciji, primiti od 600 do 4200 dolara

Mi imamo prijedlog za Glo… ups, Trovo. Budući da je jedan od najpopularnijih streamera na svijetu dobio otkaz na Twitchu pozovite ga na svoj servis. 4200 dolara u ovim teškim trenucima zasigurno će mu dobro doći. I Ninja je sada slobodan. Znate li što je najbolje od svega? Postoje realne šanse da upravo obojica završe kao streameri na Tencentovoj platformi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano