Knights of Light je povjesni RPG smješten na područje Bliskog istoka

Debitantski projekt Egipatskog razvojnog tima Rumbling Games Studio obećava zanimljivu avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Kingdom Come: Deliverance, očito je vrijeme za još jednu igru koja će biti smještena na stvarnim prostorima i u određenom povjesnom razdoblju koje se doista dogodilo. Knights of Light će tako biti open world RPG smješten na Bliski istok, točnije, na područje današnjeg Iraka u 7. stoljeće ilitiga srednji vijek. U to doba na tom prostoru je obitavalo golemo Sasanidsko Perzijsko Carstvo koje je ratovalo s Arapima.

Glavni lik u igri će, kao i bossevi, biti baziran na stvarnim povjesnim ličnostima samo što još nisu poznata njihova imena. Rumbling Games su način razvijanja i strukturiranja priče krenuli raditi po uzoru na The Witcher koji im slovi kao inspiracija (postojat će skriveni fantasy put unutar kampanje). Obećavaju priču reda veličine 60 sati s dvije unaprijed planirane ekspanzije u što će biti ugurano i dosta sporednih questova kao i nekoliko igrivih sporednih likova, a pogled je iz trećeg lica kao što se može vidjeti na videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=ddYjX2qcLKY

Puno je to motion blur efekta, zar ne? Nadajmo se da će ga malkice reducirati. A mogli bi pošto se još uvijek radi o pre-alpha fazi pa su promjene u odnosu na budući završni proizvod moguće. Igru pokreće Unreal Engine 4 pokretač, a također će biti implementirani i Nvidia Gameworks efekti kao što su HBAO+, VGXI i PCSS. Oblaci i osvjetljenje će biti volumetrijski.

Knights of Light će izaći za PlayStation 4, Xbox One i PC, samo što još nije poznat datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS