Vijesti

“Koji želite Xbox kupiti gospodine? XSX, XSS, XOne X, XOne S, XOne ili Xbox All Digital?”

Zvuči li vam možda ovaj naslov zbunjujuće? Niste jedini jer ako ne pratite pomno igraću industriju, a želite kupiti Xbox, onda ste na mukama. Ne zbog toga što možda konzola nema ekskluziva, već zbog toga što stvarno morate znati koju konzolu želite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, iscurila je slika koja potvrđuje postojanje Xbox Series S konzole. Pazite, to nije Xbox Series X – najjača konzola na svijetu, niti je to Xbox One S – slabija verzije Xbox One X konzole, a jača od Xbox One konzole.

Xbox Series S je konzola o kojoj pišemo mjesecima da postoji i koja nosi kodno ime – Lockhart.

Postojanje konzole potvrđeno je preko retail pakovanja Xbox Series gamepada.

Što će ponuditi Xbox Series S, možete pročitati u članku. Ukratko, Xbox Series S će biti vjerujemo puno jeftinija verzija Xbox Series X konzole. Spominje se da će imati ukupnu manju snagu od Xbox One X konzole, ali će u sebi imati SSD disk i jači procesor.

Dakle, next-gen Microsoft konzole su Xbox Series X i Xbox Series S. Vjerujemo da će obje biti dostupne u digitalnim verzijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano