Vijesti

Kojima je odustao od igre sa superherojima

Posebno nakon Death Strandinga, teško je više specificirati kakav stil uopće gaji Hideo Kojima, dojam je da može iznenaditi sa svačime, a igra sa superherojima definitivno bi bila nešto novo i divlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok njegovi likovi redovito dobivaju nadnaravne sposobnosti, teško ih je nazvati superherojima (ili superzlikovcima), barem što se tiče karaktera obično su oni ljudske prirode. A kakvog karaktera bi bili Kojimini superheroji možda nikad nećemo saznati.

Naime, Hideo je na Twitteru otkrio kako mu se satirična Amazonova serija The Boys nije svidjela. Pogledao je samo tri epizode pa odustao, možda jer je premisa superherojske TV serije bila slična ideji koju je “duže vrijeme kuhao”.

“Projekt je stavljen na čekanje jer je previše sličan seriji”, otkrio je. Doduše, kako kaže, okruženje bi bilo drugačije. U glavnoj ulozi zamišljao je Mads Mikkelsena s kojim je ranije surađivao na Death Strandingu, a možda surađuje ponovno na Death Strandingu 2.

Osim Death Strandinga 2 kojeg je potvrdio Norman Reedus, Kojima radi i na ekskluzivnoj igri za Xbox ekosistem, inovaciji koja će za izvođenje koristiti gotovo neograničene hardverske sposobnosti Microsoftove mreže Azure servera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano