Vijesti

Kojima neće režirati Death Stranding film

S obzirom na prirodu njegovih igara i pristup istima, jedini logičan slijed za Hidea Kojimu je snimanje vlastitog filma. Ekranizaciju Death Strandinga potvrdio je krajem prošle godine, ali premda to ne biste očekivali, Kojima ga neće režirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, bit će aktivno uključen u sve drugo osim režiranja. Bit će uključen u produkciju, nadzor, priču, izgled, dizajn i sadržaj, a režiju će prepustiti iskusnijem Alexu Leboviciju, čiji Hammerstone filmski studio će i financijski iznijeti projekt.

U jednom od prethodnih intervjua, Kojima je izjavio da ne želi da film Death Stranding postane blockbuster. Njegov cilj je stvoriti umjetničko djelo koje će biti oblikovano na originalan način. Ono što nas najviše intrigira jest hoće li uspjeti prenijeti cjelokupno iskustvo igre ili igara na filmsko platno unutar formata od 2-3 sata. S druge strane, sve druge najviše zanima hoće glavne uloge iznijeti glavni glumci iz igre poput Normana Reedusa, Madsa Mikkelsena i Margaret Qualley, što još nije potvrđeno.

Što se tiče Kojiminog glavnog medija, trenutno sa Sonyjem radi na Death Strandingu 2, a sa Microsoftom radi na još neotkrivenom naslovu koji bi na dosad neviđen način trebao osigurati hardverske resurse Azure servera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano