Vijesti

Kojima ulazi u filmske i TV vode pod vodstvom bivšeg čelnika PlayStationa

Da će Kojima ići u filmske i TV vode priča se godinama, a sada se sve konkretiziralo. Kojima Productions otvorio je ured u Los Angelesu kojem je cilj širenje Kojiminih IP-eva u nove grane zabavne industrije, piše Gamesindustry.biz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ured, odnosno diviziju vodi Riley Russell, jedan od bivših čelnika PlayStationa koji je kroz 28 godina staža tamo vodio brojne odjele. “Cilj nove divizije je proširiti doseg i svijest o narednim naslovima Kojima Productionsa”, kaže Russell.

Iz Kojime Productionsa nastavljaju objašnjavati da će ih širenje na medije izvan videoigara približiti fanovima, a nama ostaje nagađati koji IP će ekranizirati studio koji zasad ima – samo jedan IP. Ima li Death Stranding potencijala za takvo nešto, ili će Kojima u filmske i TV vode uroniti s nečim drugim tek ćemo saznati.

“Nešto drugo” mogao bi biti Silent Hill koji Kojima navodno razvija u suradnji sa Sonyjem. Ipak, s Kojimom nikada ne znate, a vjerojatno ne zna ni on.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano