Vijesti

Sada i Gematsu tvrdi da Kojima radi na novom Silent Hillu, a financira ga Sony

U posljednje vrijeme biti fan Silent Hilla znači da ste postali totalno ambivalentni. Silent Hill je prožvakan kroz nebrojeni broj glasina, a one su u jednom trenutku postale toliko banalne da smo jednostavno prestali pratiti čitavu scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali sada se uključio uključio pouzdani Gematsu. Istina, Gematsu nije Famitsu, ali radi se o siteu čiji urednik se inače ne razbacuje glasinama i uglavnom njeguje teško stečenu reputaciju.

Prenoseći jučerašnje navode VGC-a o oživljavanju Konamijevih franšiza i remakeovima Metal Gear Solid igara o kojima smo pisali i mi, Gematsu je nadodao kako su “čuli” da je novi Silent Hill u razvoju kod Kojima Productionsa. Njihov izvor tvrdi kako čitavu stvar financira Sony, što nije prvi put da se takva glasina pojavila u javnosti.

Da stvar bude mrvicu ozbiljnija prilažemo Silent Hill easter egg iz Death Stranding Director’s Cut verzije izdane prošli tjedna.

Što s Bloober Teamom?

Sony je u ovom slučaju tampon zona između nepomirljivih Konamija i Kojime, međutim, ako je glasina točna, što onda poljski Bloober Team (Layers of Fear, Observer, The Medium) radi kroz već ugovoreno partnerstvo s Konamijem?

I da za kraj rezimiramo sve iole ozbiljne glasine o Kojimi, a postoje tri relativno ozbiljne.

  1. Kojima radi na Xbox ekskluzivi, epizodnoj igri kreiranoj s Game Passom na umu
  2. Kojima radi na Death Strandingu 2 o čemu je govorio i Norman Reedus
  3. Kojima radi na Silent Hillu

Za koji od tri ponuđena scenarija biste najviše voljeli da se obistini?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano