Vijesti

Najavljen spiritualni nastavak kreatora legendarnog Suikodena – Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Ne znam ni sam koliko puta sam tražio english patch za zadnji Suikoden koji je izažao za Japan-only na PSP-u. Obožavam ovaj serijal, iako neki nastavci nisu blizu legendarne dvice na PS1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je osvanula divna vijest. Rabbit & Bear Studios, jedan divni studio smješten u Tokyu, nositelj je ponosne trake na kojoj se štancao Suikoden serijal, a taj divni studio je najavio “Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes” – novi ambiciozni RPG koji će nas dočekati u jesen 2022. Kickstarter kampanja kojoj je cilj 500,000$ za PC verziju igru, uz mogućnost strech goala za PS5, XSX i Switch verzije igre, kreće od 27.7.2020. Kada krene kampanja, dolazi nam i trailer.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes vodi veteran (writer) Suikoden I i II igara Yoshitaka Murayama, uz ostale ljude istog levela – Junko Kawano, Osamu Komuta i Junichi Murakamia. Njih četvero po prvi puta radi skupa, a ovo je ujedno i prvi ponovni susret Murayame i Kawanoa u zadnjih 25 godina. Momci kažu da je Kickstarter njihov način kako da najbolje naprave nešto posvećeno upravo igračima i fanovima. Good call!

Eiyuden Chronicle je igra o ratu, a najbitnije, o 100 heroja koji se tamo bore, iz raznih perspektiva i razloga. Naravno, tu je i drama koja je posljedica te raznolikosti i spleta okolnosti. Svaki lik ima svoje prednosti i mane koje se na kraju stope u jedan team. Ovo je upravo formula Suikoden naslova i točno to smo i htjeli. Također, 100 likova je inače brand ovog serijala (108 ako se ne varam u Suikodenima). Svi su igrivi i različiti.

Sve je ovo samo vrh ledanjaka, kako Murayama kaže, a pravo meso tek dolazi.

Detalji, slike i sve vezano uz ovu najavu možete naći ovdje. Gameplay teaser u nastavku:

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano