Vijesti

Konami: Imamo nekoliko velikih ključnih projekata

Već tjednima i mjesecima zaluđeni smo različitim informacijama o Metal Gear, Silent Hill, Castlevania i sličnim navondnim projektima kultnih serijala. Jedan tjedan Kojima radi novi Metal Gear, drugi tjedan Bluepoint za PS5 radi remake prvog MGS-a, treći tjedan već se spominje ekskluzivnost za Xbox i velika akvizicija Konamija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konami nam s novim twitom definitivno nije pomogao. Kako kažu, nažalost ove godine neće se uspjeti pripremiti za E3 (virtualni), ali zato nas žele uvjeriti kako u razvoju imaju nekoliko ključnih projekata.

“Pratite nas narednih mjeseci”, poručuju iz Konamija. Novi PES sigurno je jedan od “velikih projekata”. Naime, Konami je preskočio aktualnu nogometnu sezonu kako bi se bolje pripremio za next-gen i prebacio na Unreal Engine. Dakle, novi PES radi se praktički od nule i jedva čekamo vidjeti rezultate. Nogometnim simulacijama definitivno treba kompletni reset.

Ostali ključni projekti? MGS, Castlevania, Silent Hill… Ili neki Pachinko projekt?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano