Vijesti

Konami je najavio povratak MGS-a 2 i 3

Nakon sedam mjeseci izbivanja s digitalnih trgovina uslijed poteškoća s licencama, Konami povodom 35. godišnjice Metal Geara planira veliki povratak povučenih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, već toliko dugo više se ne mogu kupiti Metal Gear Solid 2 i 3 za PS3, Vitu, X360, 3DS te na GOG-u. Budući da je Konami posljednjih godina takav kakav je, mnogi su smatrali kako se oni nikada neće vratiti.

I dok Metal Gear svoju 35. godišnjicu slavi upravo danas, Konami poručuje kako priprema njihov nastavak prodaje, međutim, konkretnog datuma nema. Poznavajući nekadašnjeg kultnog izdavača, to može biti sutra, ali i za 16 godina.

Podsjećamo, još uvijek nisu demantirane glasine iz listopada prošle godine o MGS3 remakeu. Na njemu navodno radi Virtuous, golemi studio od preko 2500 zaposlenih koji uglavnom djeluje kao podrška drugim razvojnim studijima, a tada se tvrdilo kako bi prikaz mogao uslijediti negdje u ovoj godina.

Tada je isti izvor inače pouzdanog portala VGC poručio kako Konami priprema i remastere remastera MGS HD kolekcije za moderne platforme, što je definitivno nešto za što postoji golemo tržište.

Igra

Povezano